Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Retrós gyöngyszemek.

 

 

Ajánlom figyelmetekbe,hasznos weblap autósoknak autokról. www.autozasrol.hu/modules/vezetes.php

ÉS EGY FIGYELEMRE MÉLTÓ AUTOGUMIS OLDAL:www.automax.hu/

Én most kezdtem használni a SPURIT( www.spuribolt.hu/ ) föleg azért hogy tisztább és dinamikusabb motorral közlekedjek.2012.11.02-töl kezdödöen,a kormos kipufogomból azota eltünt a korom.A másik ok az ugymond jó minöségü benzinek (mert a környékünkön kétséges a benzin minösége,és mindenki mást mond ebben)javitása .Mivel a motorok lelke a JÓMINÖSÉGÜ motorolaj és benzin.És pont a benzinek minöségét nem tudjuk biztosan ellenörizni.Hisz minden gyárto és forgalmazó esküszik a saját termékük minöségére.

Viszont a saját rokonságomban történt (igaz már több mint 15 éve)hogy MEGFAGYOTT a BENZIN az karburátorban!!!!!Azota nem hallotam ilyet ,de ki tudja?!

Bizony!! Manapság könyebb az olajcsere,más dolgok persze nehezebbek.Ilyen a fejlödés.Hogy dögölnének meg a robbanó motor gyártok és a társaik.Legalább 90 éve tiszta villany motor hajtású autókkal közlekedhetnék,ha nem lenne ÁSVÁNYOLAJ alapú társadalmunk és  trösztök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lényegében stagnál a közlekedésünk.Akármelyik benzin és gázolaj alapú gépjármüvet nézzük,az alapelv ugyan az..Az eredmény magáért beszél,lásd a környezet szennyezést ami már föleg a fiatalabbakon nagyon meglátszik.

Hisz egyre több a beteg, alergiás,születési hibás  gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az ember nem elörelátó,vagy csak a többség érdeke nem érdekli(mármint a hatalmi trösztöket nem érdekli)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És a többi.....................................................................vágtázunk a szakadékba!!!!!!!!!!!!!!!

Téli közlekedés.Még mai idökben is ,részben aktuális!!

 

Üzemanyagtakarékos vezetés.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.